8 oktober 2015

Brrrrrrrrrrrrrr


Lika fint som vädret var för några veckor sen, lika kallt och mörkt är det nu. Hösten har kommit till stan. Ljuset försvinner redan vid 19-tiden, och det är vantar på när jag går till jobbet på morgonen. Nåja, förra veckan var vi på vinresa i Frankrike och besökte Sancerre, Chablis och Champagne. Ett hektiskt schema med upp till tre provningar per dag och middagsbokningar nästan varje kväll. Som motvikt hade vi med oss löparskorna, och när jag summerar löpturerna inser jag att det blev en löptur på varje ställe.


Efter en lättare förkylning i början av veckan har jag försökt peppa mig själv att ta mig ut och springa efter jobbet. Idag blev det av, om än bara ett kort pass. Halvmörker, 10 plus, duggregn, men tack och lov hade det slutat storma. Upptäckte att vinterbyxorna var lite för varma, sommarskorna Merrell Bare Access Ultra funkade fortfarande fint, det är snart dags att byta kepsen mot mössa för att hålla öronen varma, men vantarna kan vänta ytterligare några veckor.

Hittills har jag kommit ungefär halvvägs genom träningsplanen, som jag satte upp i somras, och jag funderar på om jag ska skippa resten och istället köra ad-hoc pass resten av hösten och vintern. Fast jag gillar ju inte att avbryta halvvägs när jag väl har gett mig in i något ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar