3 april 2014

Vårsäsong


Efter en veckas underbar skidsemester, bortsett från hemresans äventyr, kom vi hem till ett soligt Göteborg där balkongträdens små musöron blir större och större för varje dag, snart är de mer i kaninöronstorlek, och fyra nyinköpta tazetter / minipåskliljor står i full blom. Detta innebär att vårsäsongen har börjat på allvar!

Det korta, försiktiga löppasset förra tisdagen följdes upp att ett längre i söndags med maken som testade sina nya skor - Merrell Bare Access 3, pengamässigt billiga, men tidsmässigt dyrköpta på Stadiums 25%-rea på allt dagen före, kön var som en 60m bana... nästan. Vädret var alldeles perfekt, solsken, lagom vind och 10-13 grader i solen. Det var inte fel att ta av sig jackan och springa i kortärmat :-)


Igår var det tredje löppasset på vårsäsongen, och det var en så vacker kväll! Med utsikt över älven, en av stenafärjorna i torrdockan, ett annat fartyg längs varvskajen och de stora kranarna mot en mörkblå himmel i solnedgång... Göteborg i ett nötskal? Små saker som ändå ger ett sånt lugn och lycka över att bara vara. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar