2 oktober 2013

Magknip

För den som inte själv inser det, dvs. såna som jag, vill jag starkt avråda från att springa med magknip. Det verkar som något mer än god mat slank ner vid lunchen i salladsbaren... men jag ville absolut göra ett försök att springa ikväll - vädret var ju så bra!

De nya löparbyxorna från Salomon var alldeles lagom varma, vilket får mig att fundera över hur många extra långkalsonger jag behöver ha när temperaturen kryper ner mot nollan - idag var det ändå 8-9 grader. Efter en kall start fick jag snabbt upp värmen, även om tempot var minst sagt måttligt. Någon km hemifrån, på tillbakavägen, tog magknipet överhanden och jag fick anse mig besegrad och gå hem. 

Med tanke på hur kallt det blir på slutet och innan jag hunnit värma upp mig ordentligt hemma igen, ter sig som målet att springa ute till mitten av november alltmer avlägset. Det ska bli skönt med träning inomhus imorgon när det är dags för personlig träning på gymet - ska bli spännande att se vad det ger!

1 kommentar:

 1. Hej!

  Hoppas att du mår bättre i dag.

  När jag var flitig löpare sprang jag hela vintern. Det gick jättebra - utom en gång när jag glömde kolla termometern och inte såg att det var nästan 20 minusgrader ute. Det fixade inte lungorna. Men annars är det rätt ofta rätt "varmt" på vinter och jag (som lätt blir överhettad när det är plus 15 grader ;) tyckte att det var superhärligt att springa då :)

  Ha en fin dag!
  Kram
  //Linda

  SvaraRadera