11 oktober 2013

Play-offs, nästa!VIlken fin höstkväll för en löprunda! Hela veckan har gått åt till att tömma hallen och ordna de sista detaljerna inför badrumsombyggnationen som startar på måndag. Veckans träning har, förutom löppasset i måndags, begränsats till några yogapass hemma, men varken vädret eller arbetet här hemma har inbjudit till ytterligare löpning, förrän ikväll. 


När maken stack ivåg till gymet tog jag en 7km löprunda. Fantastiskt fin kväll med vacker solnedgång. Lite kallare än i måndags, så det var skönt med de lite tjockare salomonbyxorna även om det sen räckte med t-shirt och löparjacka. Efter problem med Adidas MiCoach-appen de senaste passen funkade det helt felfritt ikväll - både pulsmätaren, GPS:en och höjdmätaren.

Perfekt avslutning på kvällen med pizza levererad till dörren, några godaölsorter, favoritchipsen och Sveriges seger mot Österrike i VM-kvalet! Det verkar faktiskt som att Sverige har god chans att ta sig till VM nästa år, vilket förstås gör den interna tippningen ännu mer spännande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar