22 december 2013

Fjärde advent


Det är inte bara jag som springer... tiden springer också - ifrån mig! Bortsett från ljusslingorna utomhus har det varit tunt med både julpynt och julpyssel i år. Återigen, jag skyller hämningslöst på badrumsrenoveringen! Veckans motionsval att ta tre utomhusspringturer och gå på ett TRX-pass har inte heller bidragit till att öka julstämningen hemma. 

De flesta julförberedelserna återstod därför när helgen började. Men, som vanligt när det är mycket att göra blev det till att sortera in saker i "måste göras före julafton" och "kan vänta till efter julhelgen" och börja beta av dem en och en. Det som är absolut förbjudet är att tänka på allt ihop på en gång och få fnatt! 

Nu är julkorten skrivna och postade, alla julklappar inköpta och inslagna, en ny omgång lussekatter ligger redo i frysen och chokladgodiset står i svalen och stelnar. Lagom till sista advent har också amaryllisens vackra blommor har slagit ut - en tacksam växt för den som är dålig på att vattna :-) Dessutom kommer det en stängel till på den ena, så jag hoppas få njuta av den fina blomsterprakten även på nyår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar