21 augusti 2014

En vanlig måndag


I måndags var det så fint väder på kvällen, att jag inte hade hjärta att gå in på gymet. Maken var inte svårövertalad, så istället åkte vi ut och fiskade... Ja, det blev förstås ingen fisk, men däremot en trevlig stund tillsammans på vad som kanske var sommarens sista fina kväll, för nu tycks höststormarna och -regnen vara här, en masse.


Fiskestället denna gång blev Lilla Varholmens färjeläger och maken hade havsöring i åtanke. Fast egentligen hade vi tänkt åka över till Fotö, men eftersom vi precis missade färjan och det var 25 min till nästa bestämde vi oss för att testa bredvid färjelägret i stället. De stora mörka molnen över Hönös färjeläger avskräckte också i viss mån, samtidigt som den fina sommarkvällen övergått i halv storm och temperaturer som krävde flera lager både på över- och underkropp - tur att jag inte tog shorts. 

De flesta nappen under den knappa timma vi var där var av bottennappssorten. Desto fler fina bilder blev det på solnedgången och de annalkande molnen. Precis när vi kommit tillbaka till bilen landade de första regnstänken på rutan, och när vi kommit innanför dörren hemma började regnet smattra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar