25 november 2013

Äntligen måndag

Handen på hjärtat, vad är poängen med måndagar??? Normalt tillhör jag kategorin som gärna skulle skippa konceptet "måndag" helt och hållet. Byt ut måndagarna mot en extra onsdag, eller varför inte drömma riktigt stort och ersätta dem med en bonuslördag varje vecka? Men, ingen regel utan undantag, och nu har jag äntligen hittat en anledning till måndagarna existens, eller åtminstone en anledning att acceptera dem: Renovering hemma.

Det är inte riktigt så att jag önskar att det inte fanns helger under dessa perioder, men bra nära. För under helgen händer absolut ingenting med bygget! Att vara ledig, men leva i en konstant röra, balansera genom dammfällor för att ta sig mellan rummen, nästan behöva skriva lista och packa väska för att slippa gå in och ut ur rummen så ofta, och ha ett halvstädat hem i flera veckor (eller månader) är inte roligt.

Desto roligare när det är klart. Och därför är måndagarna just nu så efterlängtade, för då väntar fem nya arbetsdagar som tar badrummet ännu närmare färdigställandet! 

3 kommentarer:

 1. Jag såg din kommentar först nu – t o m i morgon är det "före soleb" som är temat. Sedan är det nytt med "skymnin rår" :)

  SvaraRadera
 2. Förstår dig helt och fullt! Det har varit väldigt skönt att ha byggnationen på andra sidan av en ytterdörr och slippa få in skräpet och dammet!

  SvaraRadera
 3. Tänkte på det i går - om Klas plötsligt inte fanns, så skulle jag nog få köpa nya slingor. Har verkligen inte en aning om var de är.

  Kommer du på godis utan choklad så får du mer än gärna säga till. Har förresten kvar ditt recept på brownies från en fest vi hade typ i nian eller ettan på gymnasiet. Så goda!!!

  Sitter framför brasan och myser medan försvarsmakten har mörkerkörning med sina helikoptrar ovanför. Ska snart i väg till grannen för mys och sushi - sämre kan man ha det ;)

  Kram

  SvaraRadera