17 november 2013

Måluppfyllelse

Idag var det jag som drog med maken ut på löprundan som innebär att mitt mål nr 1 för året är uppfyllt! Efter en dag med allehanda ärenden var det mörkt och temperaturen hade börjat krypa nedåt från de behagliga 8-9 grader som solen lyckades åstadkomma, när vi äntligen kom iväg. Tjocka salomonbyxorna, både t-shirt och ulltröja under den lite tjockare löparjackan, mössa, och buff för att hålla hals och nacke varm. Och varmt var det - efter en halv kilometer hade både mössa och buff åkt av, och efter ytterligare någon km var det dags att ta av jackan. 

Temperaturen höll ca 4-5 grader, men det var helt vindstilla, vilket gjorde att det kändes riktigt varmt och behagligt. T o m skorna var varma - det hade säkert gått att ha de tunnare Merrell Bare Access-skorna. Ett makligt tempo, och en ganska kort runda, men kroppen hängde med bra och så skönt när vi kom hem igen! Träningsmässigt har veckan också inkluderat två gympass med fokus dels på rygg och bröst, dels på armar och axlar. Gårdagens kettlebellpass fick dock utgå till förmån för porterfestival....

Fortsatt lite problem med Adidas MiCoach-appen, både att GPS:en kopplar ner sig när telefonen sätts i viloläge (problem sen senaste uppdateringen av appen), och pulsbandet som inte skickar signalerna till telefonen. Fick tips om Runkeeper, men är lite ovillig att byta eftersom tre års löpning ligger i MiCoachdatabasen, och Runkeeper använder prenumerationsbetalningsmodellen. Är också lite osäker på om det går att koppla ett pulsband (och i så fall vilken tillverkares) till Runkeeper?

Utöver att jag är mycket glad över att ha uppfyllt det andra (första) stora målet för årets löpning, kändes dagens löppass också som en riktigt positiv avslutning på en stressig vecka med mycket att tänka på både på jobbet och hemma. Vem vet, om vädret håller sig så här bra kanske jag gör ett nytt försök att klara det andra målet på den utsatta tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar