24 november 2013

Inomhuspremiär

Det fina vädret till trots blev det inget springa ute idag. Sovmorgon, husvisning och en efterlängtad massage kom i vägen. Men, eftersom duschen hemma fortfarande lyser med sin frånvaro, var ett gymbesök nödvändigt, och som maken hurtigt sa: Varför inte passa på att träna samtidigt? 

Och åtminstone ett kort springpass vore ju skönt att få gjort. Dessutom hade jag fortfarande inte provat senaste nytillskottet i löparskosamlingen, mina Merrell Pace Glove. Sagt och gjort, ca 30 min löpning, några minuters uppvärmning och nedvarvning och så är skorna invigda och vinterns första inomhuspass på löpband avklarat. Enformigt, väldigt svettigt och en känsla av saknad att inte springa ute. 

Funderar på att sätta ett nytt mål för vinterns löpning - att göra ett löppass i veckan utomhus. En nygammal term poppade upp i ett samtal häromveckan: Stretch targets, dvs. att sätta mål som ligger strax bortom det man faktiskt tror är realistiskt att nå. Att springa ett pass i veckan utomhus under vintern (undantag om det blir is på gatan) kanske ska vara min stretch target?

3 kommentarer:

 1. Husvisning? Spännande!

  Hur många löpardojor har du? Snart vill jag se en samlingsbild på hela familjen :D

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr inte så spännande - norrläge och platta tak.

   Den som väntar på något gott... Bara för att det handlar om motion så måste man ju inte begränsa sig till ett par skor, eller ;-)

   Radera
 2. PS! Red Bitch mår förträffligt. Kommer antagligen att drabbas av gigantiskt bladlusangrepp i natt bara för att jag skriver så, men just nu mår hon prima :D

  SvaraRadera